Partyservice

Kinderpartijtjes

Just Jolin verzorgt kinderfeestjes van A tot Z. Wat is er leuker om de kinderen een  cake / taart / cupcake's te laten versieren. Alle benodigdheden die u nodig heeft bij het versieren hebben wij voor u klaarstaan. Denk hierbij aan fondant, rollers, werkmatjes, parels, uitstekers en glitters. Voor elk kind is er een eigen doos met daarin de taart die aan het einde van de gezellige middag mee naar huis mag. U kunt de doos eventueel ook laten versieren waar wij ook de knutselmaterialen voor kunnen leveren. U zorgt voor de feestgangers, wij voor de rest.... u kunt gelijk aan de slag! 

 


Babyshower/geboorte(feest)

We zien het steeds vaker. Feestjes rondom de zwangerschap en geboorte. Het begint vaak met een familie/vrienden feestje om via een taart het geslacht van het nog ongeboren kind te onthullen. U levert een echo foto aan en wij zorgen voor de juiste, gekleurde binnenkant.

Daarna volgt vaak een babyshower. Met allemaal lekkere hapjes en een mooie babytaart.

Als dan eindelijk de baby geboren is komen alle vrienden/familie/kennissen langs om de kleine spruit te bewonderen. Ook daar hoort een feestelijk hapje bij. Van beschuit met muisjes tot een heel buffet tijdens een kraamborrel/feest.

Just Jolin verzorgt het graag allemaal voor u. Of het nu voor een klein en intiem feestje is of voor een groot gezelschap.