Nieuws

10 december - OUR STORY | Just Jolin Ontbijtservice, Partyservice & Evenementen. Wat gaat de tijd hard, Just Jolin gaat bijna het 2 jarig bestaan vieren. Wie had kunnen denken dat je van een droom gewoon werkelijkheid kan maken?! Met een enorme passie voor horeca gaat dat helemaal op de automatische piloot. Althans bijna helemaal. We groeien door... wat begon met af en toe een (verjaardags) taart maken naar nu een ontbijt en high tea service, verhuur van diverse feestartikelen en taarten maken. En wat is er mooier om als weddingplanner de mooiste dag te organiseren van een liefdeskoppel?! Helemaal niks.

Johan & Linda

Volgende week : Just Jolin als Weddingplanner

Augustus 2017, Just Jolin was na 2 jaar  toe aan een ander logo. Iets meer waar we voor staan: Stijlvol, Uitstraling en kwaliteit.We zijn nog steeds hard aan het groeien en zien in de horeca ook nog vele groei mogelijkheden. 

 

Wij zijn onze  klanten en / of relaties heel dankbaar dat we dit allemaal al hebben kunnen bereiken.


Juni 2017 , De Pasen is nog maar net voorbij of het volgende feest is alweer in aantocht. 14 Mei is het Moederdag 💗💖
Alle moeders verdienen het toch om in het zonnetje gezet te worden?!
Wij helpen daar graag bij en hebben een leuke actie bedacht.

Een vers ontbijt bestaande uit diverse broodjes en croissant, verse jus, hartig en zoet beleg, een gekookt ei, ontbijtkoek, koffie/thee en een verrassing voor de mama's. Dit alles voor maar €14,50 pp (excl. bezorgkosten) 💗💖

...

Reserveren kan via www.justjolin.nl of info@justjolin.nl


Om het nieuwe jaar goed in te luiden hebben we weer een leuke actie bedacht. 17% korting op onze ontbijtjes en high tea's. Wilt u ook genieten van onze lekkernijen?

Neem gerust contact op:

 

info@justjolin.nl of bel 0795000824

 


Bedrijfskleding!!

 

Super trots zijn wij op onze nieuwe bedrijfskleding. Zorgvuldig uitgezochte kleding en een geweldig bedrijf die ons logo op de kleding heeft gestikt.

Het staat netjes en verzorgd en zo zijn we nog beter herkenbaar voor onze klanten.


Juni 2016, Zoetermeer We hebben een drukke periode achter de rug!

 

- We hebben veel papa's en mama's blij mogen maken met een heerlijk vers ontbijt. In alle vroegte hebben we het bezorgd zodat het wel echt een verrassing voor ze was. Er was ook een gelukkige winnaar van de Vaderdag winactie. Wij proberen met regelmaat een leuke actie voor onze klanten te bedenken.

 

- Het mooie weer komt er weer aan. Dus de statafels zijn ook meer in trek. Ze worden regelmatig verhuurd voor bijvoorbeeld een tuinfeest of bbq. Altijd handig als extra tafel, en het neemt niet veel ruimte in beslag. De tafels worden verhuurd met of zonder rokken. Wij   kunnen ze bij u bezorgen of u komt ze ophalen. De tafels worden per dag verhuurd.

 

- Er worden veel taarten besteld. Voor verjaardagen, babyshowers of andere feestelijke gebeurtenissen. - Op de agenda staan al weer een hoop nieuwe opdrachten. Een High Tea met een groepje zussen, taarten en de statafels gaan weer in de verhuur.

 

Wij kijken uit naar uw aanvraag! info@justjolin.nl

 


14 februari, Zoetermeer

 

Vandaag zijn we begonnen met onze ontbijtservice. En wat was het een succes!!

Er is volop gebruik van gemaakt. Speciaal voor Valentijn werden er veel verrassing ontbijtjes besteld. Super leuke reacties aan de voordeur van mensen die totaal verrast waren.

De ontbijtservice is bij elke gelegenheid te bestellen.


01 Januari, Zoetermeer - Wij willen u allemaal een gelukkig, gezond en heerlijk nieuwjaar toewensen!

Voor ons een spannend jaar, Just Jolin is nu officieel een geopend bedrijf. Wij kijken ernaar uit om jullie te verrassen met al onze creatieve ideeën. Om het jaar knallend te beginnen hebben we een leuke openingsactie voor u bedacht. U heeft uw buik nu misschien nog vol van alle kerstlekkernijen en oliebollen. Daarom loopt onze actie tot 01-04-2016

Wij kijken uit naar al uw wensen en aanvragen!

15 november, Zoetermeer - Vandaag zijn we online met onze website. Er moet nog veel gebeuren maar nu krijgen jullie een kleine indruk waar Just Jolin voor staat. In de loop van tijd zal er wel degelijk meer informatie op komen. Wij werken er hard aan.