Just Jolin is ontstaan in 2016 en opgericht door Johan Schouten. De reden achter het bedrijf is dat we onze hobby graag willen delen met andere mensen. Het begon met af en toe een taart bakken maar al snel werden dat er meer. Wij delen samen de passie voor lekker eten, het klaarmaken van eten en creatief bezig zijn. Wat is er leuker om dat met andere mensen te delen?!

Hoe zijn wij op de naam Just Jolin gekomen?! We hebben er een tijd over nagedacht. Wat is een naam wat pakkend is, bij ons past en weergeeft waar wij voor staan....  Stijlvol, uitstraling en kwaliteit.

 

Waarom Just Jolin?

Omdat wij dicht bij onszelf willen blijven hebben we gekozen voor Just Jolin. Jolin staat voor onze namen; Johan en Linda en Just omdat we "gewoon" onszelf willen zijn.


U kunt bij ons terecht voor o.a. ontbijtjes, een verzorgde high tea het verzorgen van een kinderfeestje (bijv. taarten/cupcake's versieren). En dit alles wordt bij u aan huis bezorgd. Zo kunt u, in uw eigen omgeving, genieten met de mensen die u zelf uitnodigt. Om het feest compleet te maken heeft u ook de mogelijkheid om een partytent, statafel o.i.d. te huren.

 

Wij leggen mensen graag in de watten. En hoe kun je dat anders doen dan iemand laten genieten van heerlijke verse hapjes....