Weddingplanner

 

Just Jolin als weddingplanner. Wij helpen jullie persoonlijk met de voorbereidingen van jullie trouwdag maar ook op de grote dag zijn wij er helemaal voor jou. Wij zijn een expert in de voorbereidingen van jou onvergetelijke bruiloft! De leukste adresjes voor jouw bruiloft, wij geven  je tips en adviezen in beslissingen die jullie moeten nemen maar bovenal zorgen wij er voor dat jullie geen belangrijke details over het hoofd zien of vergeten. Hoe blijf je vanaf het moment dat de trouwdatum vaststaat ‘in control’ van de huwelijksdag Budgettering, planning en organisatie, juist Just Jolin geeft jullie dus iets meer rust en minder stress in de voorbereidingen.

 

Als jullie dat willen kunnen we heel je trouwdag van A tot Z regelen. Maar dit hoeft ! Ben je zelf een  organisatie talent en niet zo stress gevoelig dan kan je bij ons ook een ceremoniemeester inhuren. Het is dus aan jullie waar jullie voor kiezen.

 

 


De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos  wij geven jullie veel inspiratie geven over thema’s, decoratie en andere benodigdheden voor jullie trouwdag.

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.